Jäseneksi

Säännöllinen toiminta

Väinö Linnan seura pitää sääntömääräisen vuosikokouksensa huhtikuussa. Seura on mukana järjestämässä Pentinkulman päivät -kirjallisuustapahtumaa heinä-elokuun vaihteessa. Joulukuun 20. päivänä seura kunnioittaa nimikkokirjailijansa muistoa Kalevankankaan hautausmaalla.

Väinö Linnan seuran tärkeänä tavoitteena on kirjailijan elämään ja teoksiin liittyvien muistojen ja muun aineiston kokoaminen ja vaaliminen. Seura ottaa sopimuksen mukaan vastaan Linnaan liittyvää materiaalia, kuten valokuvia, lehtiartikkeleita, kirjoituksia, opinnäytteitä, harvinaisempia romaanipainoksia jne.

Seuran jäseneksi

Haluatko mukaan Väinö Linnan seuran toimintaan? Kiinnostaako kirjailija? Kirjallisuus? Entä muu kulttuuri? Jos vastasit myöntävästi näihin kysymyksiin ja haluat olla mukana kirjailijan nimikkoseuran toiminnassa, täytä ja lähetä tämän sivun jäsenhakemuslomake. Lisätietoja seurasta ja sen toiminnasta antaa sihteeri Sirpa Ikonen, toimisto@vainolinnanseura.fi tai 040 193 0093.

Väinö Linnan seuran jäseniksi ovat tervetulleita sekä yksityishenkilöt ja yhteisöt. Jäsenyys astuu voimaan, kun vuosittainen jäsenmaksu on maksettu seuran tilille ja seuran hallitus on käsitellyt hakemuksen kokouksessaan.

Voit suorittaa jäsenmaksun oma-aloitteisesti jommallekummalle seuraavista tileistä:

SP SOMERO FI13 4327 2220 0005 78

OP URJALA FI 72 5488 6020 0112 32

HUOM! Laitathan viestikenttään nimesi ja osoitetietosi, kiitos!

Jäsenmaksu

Väinö Linnan seuran jäsenmaksu vuodelle 2019 on 25 euroa.

Muut jäsenmaksut:

Opiskelija 5 euroa