Ajankohtaista

Uutiset ja tapahtumat

Väinö Linnan jäljillä – kirjoituskilpailuun liittyvä keskustelu 14.1. klo 16.30
Lue lisää

Nuoret sotilaat -kiertue tavoittanut yli 2000 nuorta Linnan juhlavuonna
Lue lisää

Vuonna 2021 Pentinkulman päivillä puhuttaa toivo
Lue lisää

Kirjoituskilpailun voittajat julkistettu
Lue lisää

Kerro meille lapsuutesi tärkeistä kirjoista.
Lue lisää

Muistot heräävät muistelemalla – blogikirjoitus Noora Kytöharjulta
Lue lisää.

Muistoja etsimässä – blogikirjoitus Noora Kytöharjulta
Lue lisää.

Tuoreimmat kuulumiset Facebookista

2 viikkoa sitten

Väinö Linnan seura

Väinö Linnan seuran perustajajäsen ja kunniapuheenjohtaja, lääninkouluneuvos Esko Kangas on menehtynyt 23.12.2020 pitkällisen sairauden uuvuttamana 84 vuoden iässä.

Esko Kangas toimi Väinö Linnan seuran ensimmäisenä puheenjohtajana vuosina 1978–1990, minkä jälkeen hän jatkoi hallituksen jäsenenä aina vuoteen 2009 asti. Hänellä oli merkittävä rooli seuran perustamisessa, sen toiminnan vakiinnuttamisessa sekä kehittämisessä yli 30 vuoden ajan.

Väinö Linnan seura muistaa kiitollisuudella Esko Kankaan pitkäjänteistä ja sitoutunutta työtä Väinö Linnan seuran ja Pentinkulman päivien hyväksi. Hänen laajat yhteistyöverkostonsa, monipuolinen osaaminensa hallinto- ja koulutusasioissa sekä vahva tahtonsa Väinö Linnan työn ja merkityksen esille tuomiseen jättivät unohtumattoman jäljen seuran toimintaan, sen jäseniin ja työntekijöihin sekä Urjalaan.

Kuva: Esko Kangas ja Väinö Linna Honkolan koulun edessä elokuussa 1979 (Esko Kankaan perhealbumi / Yhtyneet Kuvalehdet Oy Pentti Vänskä).
... Katso lisääKatso vähemmän

Avaa Facebookissa

4 viikkoa sitten

Väinö Linnan seura

Kirjallisuuden lisäksi Väinö Linna on saanut juhlavuoden kunniaksi oman 2 euron erikoiseuron. Väinö on ennenkin ollut tuttu näky rahoissa, sillä markka-aikaan hänen muotokuvansa komeili 20 markan setelissä. Muistatko tai tiedätkö milloin 20 markan seteli otettiin käyttöön milloin se jäi pois käytöstä?

#väinölinna #väinölinna100 #urjala #joulukalenteri
... Katso lisääKatso vähemmän

Avaa Facebookissa