Ajankohtaista

Uutiset ja tapahtumat

Hallituksen uudet jäsenet
Lue lisää

Nuoret sotilaat -kiertue tavoittanut yli 2000 nuorta Linnan juhlavuonna
Lue lisää

Vuonna 2021 Pentinkulman päivillä puhuttaa toivo
Lue lisää

Kirjoituskilpailun voittajat julkistettu
Lue lisää

Tuoreimmat kuulumiset Facebookista

7 päivää sitten

Väinö Linnan seura

Ota kuva, jossa on toivoa ja osallistu kuvakilpailuun! 🌸 Jaa toiveikas kuvasi, ja voit voittaa 40 euron lahjakortin urjalalaiseen yritykseen. Palkinnon voi käyttää vaikkapa elokuun Pentinkulman päivien yhteydessä! Palkitsemme kilpailun aikana 9.6.–30.6.2021 viikottain yhden voittajan.

Voit osallistua Instagramissa lisäämällä julkisella tilillä julkaisemaasi kuvaan tunnisteet #pentinkulmanpäivät #toivo tai Facebookissa kommentoimalla kuvasi tähän kilpailujulkaisuun.

Pentinkulman päivien 2.–8.8.2021 teemana on toivo 🌿
Lue lisää: pentinkulmanpaivat.fi
Lue kilpailun säännöt: bit.ly/3zhe7qs
... Katso lisääKatso vähemmän

Avaa Facebookissa

1 viikko sitten

Väinö Linnan seura

Urjalan väkiluku tuplaantuu lomakaudella – ihmiset hakevat elämyksiä ja rauhaa! 🌸 Katso video: www.aamulehti.fi/mainos/art-2000008028574.html

Luonto ja esimerkiksi PÖLKINVUOREN KASVIMAAilma, Nuutajärven Lasikylä - Nuutajärvi Glass Village sekä historialliset kartanot ovat kokemisen arvoisia elämyksiä. Odotetut Pentinkulman Päivät vietetään 2.–8.8.2021.
... Katso lisääKatso vähemmän

Avaa Facebookissa

3 viikkoa sitten

Väinö Linnan seura

Henkilön Väinö Linnan seura kansikuva ... Katso lisääKatso vähemmän

Avaa Facebookissa

4 viikkoa sitten

Väinö Linnan seura

Pentinkulman päivät Urjalassa 2.–8.8.2021! 🌿 Tänä vuonna Pentinkulman päivillä puhuttaa toivo. Elävä ja perinteikäs kirjallisuustapahtuma tuo tänä kesänä jälleen yhteen kirjallisuuden ja kulttuurin ystävät. Tulossa mm. upeita kirjailija- ja näyttelijävierailuja, kuten A.M. Ollikainen, Hannu-Pekka Björkman, Emmi Itäranta ja Kirsi-Kaisa Sinisalo. Ensi viikolla 27.5. alkaen julkaisemme koko tapahtuman ohjelmasisällön ja avaamme lipunmyynnin. Pysy siis kuulolla! ... Katso lisääKatso vähemmän

Avaa Facebookissa